facebook_pixel
Epic ger dig en rabattkupong värd 10 euro om du spelar Rocket League

Epic ger dig en rabattkupong värd 10 euro om du spelar Rocket League

I juli avslöjade Psyonix och studions nya ägare Epic Games att bilfotbollsspelet Rocket League kommer bli free-to-play, och endast göras tillgängligt via Epic Games Store för nya spelare (redan existerande Steam-användare kommer kunna fortsätta spela som vanligt). Och nu har titeln free-to-play-debuterat!

Premiären inträffade igår kväll och medförde en del traditionellt serverstrul. Men även om du har Rocket League på Steam sedan tidigare så bör du förmodligen starta upp Epic-launchern också, då Epic ger bort en 10 euro tung rabattkupong (som kan användas för spel och dlc som kostar 15 euro eller mera fram till den 1 november) till alla som lägger till Rocket League på sitt konto (man behöver inte ens installera det).

Som en del av free-to-play-övergången har Rocket League givetvis också fått en ny, matig uppdatering (det verkar vara obligatoriskt att koppla samma ditt Steam-konto med ditt Epic-konto om du spelar på Steam, men processen är väldigt automatiserad) och du kan läsa mer om det nya innehållet här.

Här är två trailrar för Llama-Rama-eventet och säsong 1 i Rocket League.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar