facebook_pixel
Empire of Sin släpps den 1 december, kolla in nya trailern

Empire of Sin släpps den 1 december, kolla in nya trailern

I februari, precis när pandemin kom igång på allvar, försenades Romero Games turordningsbaserade gangsterepos Empire of Sin till hösten. Och nu har vi fått reda på att “hösten” har blivit “vinter”, då en ny trailer meddelar att lanseringsdatumet numera har spikats till den 1 december via Steam.

I trailern får vi (givetvis) reda på att förhandsbokning (man ska inte förhandsboka spel) ger tillgång till ett “exklusivt in-game-uppdrag och gangster” i form av dlc:t The Good Son Pack, där du ska hjälpa Cyril McRae att återförenas med sin far, detta genom att strida vid hans sida och rekrytera honom till ditt gäng. Om du vill veta mer om Empire of Sin rekommenderar vi vår massiva artikel från i somras, som avslöjar allt och lite till!

Här är den nya trailern för Empire of Sin.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar