facebook_pixel
Dwarfheim early access-debuterar den 22 oktober

Dwarfheim early access-debuterar den 22 oktober

I augusti introducerades vi för Dwarfheim, det nya co-op-fokuserade rts:et av Pinleaf Studio och Merge Games. Nu har early access-premiären spikats till den 22 oktober oktober via Steam, och nedan ser du även en ny trailer som går igenom de fyra spellägen som kommer finnas tillgängliga dag ett.

I tur och ordning rör det sig om skirmish (utmana en AI-kontrollerad klan), conquest (ett lagbaserat multiplayerläge där spelets co-op-element kommer till sin rätt), sanbdox (låter dig lära dig nya färdigheter under avslappnade former) samt survival (slå tillbaka våg efter våg av fiender).

Utvecklarna själva har stora tankar om Dwarfheim då man beskriver titeln som “nästa generation av rts-spel”, främst tack vare rollfördelningen i co-op-bataljerna, som låter spelare fokusera på att bygga, skörda eller kriga.

Här är den nya trailern för Dwarfheim.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar