facebook_pixel
Dinoskjutaren Second Extinction visar upp sig i ny gameplay-video

Dinoskjutaren Second Extinction visar upp sig i ny gameplay-video

Tidigare i år introducerades vi för Second Extinction, den nya co-op-skjutaren av Generation Zero-utvecklarna hos Avalanche-studion Systemic Reaction. 11 spelminuter följde en månad senare, och nu har vi ett ny, rå gameplay-video, för att hajpa upp early-access-releasen via Steam den 13 oktober.

Klippet ifråga bjuder på vad vi kommit att förvänta oss vid det här laget; spelaren och två kollegor skickas ner till jorden för att ta sig an ett “research and rescue”-uppdrag, som kräver att du ska hitta ett forskningsteam genom att skanna miljöerna. Den pågående snöstormen förvärrar sikten rejält, och inom några minuter stöter gänget också på ett gäng vildsinta dinosaurier, med lysande punkter som bör attackeras för massiv skada.

Här är den nya gameplay-videon om Second Extinction.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar