facebook_pixel
Det pånyttfödda Gods & Monsters kommer avtäckas nästa vecka

Det pånyttfödda Gods & Monsters kommer avtäckas nästa vecka

I juli fick vi den första upplagan av Ubisofts nya pr-jippo Ubiosft Forward, vars största nyhet visade sig vara avtäckandet av Far Cry 6 (släpps den 18 februari 2021). Och nu drar det ihop sig igen då Ubisoft har bekräftat att nästa Ubisoft Forward kommer äga rum den 10 september, nästa veckas torsdag.

Tillfället till ära har vi fått en ny trailer här nedan, som visar sekvenser från Watch Dogs: Legion, Hyperscape, Rainbow Six Siege och det pånyttfödda Gods & Monsters som numera, precis som tidigare uppgifter gjort gällande, går under namnet Immortals Fenyx Rising. Spelet har även fått ett Twitter-konto (eller så har det bara övertagit det gamla Gods & Monsters-kontot?) där vi ombeds se fram emot den “fulla avtäckningen” på torsdag.

Här är trailern för nästa veckas Ubisoft Forward-presentation.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar