facebook_pixel
Destiny 2: Beyond Light visar upp sig i ny trailer

Destiny 2: Beyond Light visar upp sig i ny trailer

I juni presenterades den nya Destiny 2-expansionen Beyond Light med pompa, ståt och en uppsjö av nya trailrar. Den planerade septemberreleasen sköts dock upp till den 10 november ett fåtal veckor senare, men nu har pr-maskineriet börjat varva upp igen, då man har släppt en helt ny trailer.

Europa, Jupiters snötäckta måne, är i fokus, och i gammal god Destiny-stil utlovas vi mängder av mysterier och hemligheter under den tjocka isen. Utöver de nya miljöerna är den nya elementära kraften Stasis en av de största nyheterna, som ger de nya subklasserna isbaserade krafter, som låter spelarna frysa, krossa och sakta ner de fiender som kommer i vägen. Destiny 2: Beyond Light kan förhandsbokas för 40 euro via Steam.

Här är den nya trailern för Destiny 2: Beyond Light.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar