facebook_pixel
Counter-Strike-doftande arenaläge är under utveckling till PUBG

Counter-Strike-doftande arenaläge är under utveckling till PUBG

Tycker du att battle royale-striderna i Playerunknown’s Battlegrounds är alltför utdragna? I så fall kanske Arena Mode kan vara något för dig, ett nytt läge genom vilket Vostok Games (Fear the Wolves och Survarium) i samspel med PUBG Corp ämnar leverera kvicka, Counter-Strike-doftande uppgörelser.

Arena Mode är en del av PUBG Labs (testservrar där PUBG Corp testar nya idéer, innan de eventuellt implementeras i basspelet) och tillgängligt fram till nästa veckas torsdag, den 8 oktober.

Du kan läsa mer på den officiella hemsidan, där vi får reda på att läget stöder 64 spelare uppdelade i fyrmannalag, som gör upp i rondbaserade strider på begränsade arenor, med möjlighet att köpa vapen och utrustning mellan omgångarna. Till skillnad från Counter-Strike kan du dock fortfarande återuppliva fallna kamrater (som i det huvudsakliga PUBG), en process som här kräver blott 5 sekunder för att hålla tempot högt.

Upp till tre lag ryms i en och samma match, och vinnarna går vidare till uppgörelser med de andra matchernas vinnare, ända tills tre eller färre lag återstår, och möts i en sista runda. Den blåa ringen är fortfarande en grej, och den drar ihop sig kvickare än normalt i Arena Mode, för att verkligen tvinga kombattanterna tätt inpå varandra.

Här är en trailer för Arena Mode i PUBG Labs.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar