facebook_pixel
Commandos för 2020-talet? Kolla in War Mongrels!

Commandos för 2020-talet? Kolla in War Mongrels!

De Commandos-doftande taktiska strategispelen är tillbaka! Peaky Blinders: Mastermind presenterades i april, utmärkta Desperados 3 (recension) släpptes i juni, och nu har även Destructive Creations War Mongrels annonserats, och du kan kolla in den första trailern här nedan, och läsa mer på Steam.

Liksom Commandos (som även det lär få tillökning de närmaste åren, med hjälp av Kalypsos nygrundade studio) utspelas War Mongrels under andra världskriget, mer specifikt på östfronten, och du måste dra nytta av dina soldaters unika färdigheter för att ta dig levande från de isometriska slagfälten. Du kommer kunna spela kampanjen på egen hand eller tillsammans med en samarbetsvillig vän, och som synes i trailern kommer berättelsen vara av det mer tungsinta slaget, där dina karaktärer tvingas utföra fruktansvärda handlingar.

War Mongrels planeras släppas under det tredje kvartalet nästa år. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar