facebook_pixel
Chronos: Before the Ashes utvecklas av Remnant-studion och släpps i december

Chronos: Before the Ashes utvecklas av Remnant-studion och släpps i december

2016 släppte Remnant: From the Ashes– och Darksiders 3-utvecklarna Gunfire Games det VR-exklusiva rollspelet Chronos. Och nu kommer mera; nedan ser du nämligen den första teaser-trailern för Chronos: Before the Ashes, och lanseringsdatumet har spikats till den 1 december. Det är väldigt snart!

Den snara lanseringen till trots är informationen väldigt sparsmakad, inklusive huruvida det rör sig om ett VR-spel eller ej. Teasern fokuserar på ett timglas där sanden rinner ut, och åtföljs av taglinen “döden är inte slutet”.

Undertiteln Before the Ashes antyder också intim koppling med Remnant: From the Ashes, och via Twitter får vi även veta att spelet kommer fortsätta nysta i mysteriet bakom originalspelets enorma labyrint.

Här är den första teaser-trailern för Chronos: Before the Ashes.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar