facebook_pixel
Call of Duty: Black Ops Cold War visar upp multiplayer, kolla in fullständig match

Call of Duty: Black Ops Cold War visar upp multiplayer, kolla in fullständig match

För två veckor sedan avtäcktes Call of Duty: Black Ops Cold War, tillsammans med en storytrailer som visade de gamla bekantskaperna Woods, Mason och Hudson, såväl som historiska figurer i stil med USA:s tidigare president Ronald Reagan. Och nu har även multiplayerdelen avtäckts!

Nedan kan du kolla in en trailer, en fullständig onlinematch i det nya 12v12-läget Dominaton (via våra internationella kollegor) och den fullständiga livestreamen från igår kväll, som avtäckte multiplayerdelen. Du kan även läsa mer om onlinespelandet på den officiella hemsidan, där Activision bland annat listar slagorden “automatiserat helande”, “grundat rörelsemönster”, “klassisk Black Ops-känsla” och cross-platform-spelande.

Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november. Här är ovan nämnda multiplayer-godis.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar