facebook_pixel
Betadatumen för Call of Duty: Black Ops Cold War har spikats

Betadatumen för Call of Duty: Black Ops Cold War har spikats

Tidigare den här månaden visades multiplayerläget i Treyarchs och Raven Softwares fps Call of Duty: Black Ops Cold War upp för världen, inklusive en trailer och en fullständig match i det nya 12v12-läget Domination. Och nu har datumen för det kommande betatestet spikats till mitten av oktober!

Uppgifterna har nått oss via Charlieintel, där vi får reda på att den Playstation 4-exklusiva betan drar igång den 8 oktober (early access för förhandsbokare) och den 10 oktober (alla andra). Vi pc-spelare måste dock vänta till torsdagen den 15 oktober (early access) och lördagen den 17 oktober (öppen beta). Festligheterna avslutas sedan måndagen den 19 oktober, och precis som vanligt kommer du behöva ett Battle.net-konto för att delta.

Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november. Här är förra veckans multiplayertrailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar