facebook_pixel
Baldur’s Gate 3 early access-försenas med en vecka

Baldur’s Gate 3 early access-försenas med en vecka

I augusti spikades early access-debuten för Baldur’s Gate 3, det nya rollspelet av Divinity: Original Sin-utvecklarna Larian Studios, till den 30 september. Nu har det visat sig att dessa planer inte riktigt håller streck, då Larian Studios nu tagit till Twitter för att meddela att lanseringen försenas med en vecka.

Således har Baldur’s Gate 3 glidit från den 30 september till den 6 oktober. Larian Studios säger att man stött på några “oväntade förseningar”, och så brottas man med en del stabilitetsproblem och översättningskontroller. Allt sammantaget låter det som saker som borde leda till mer än en ynka veckas försening, men Larian Studios lovar att Baldur’s Gate 3 kommer lanseras den 6 oktober via Steam, GOG och Stadia. “På riktigt”.

Här är Larian Studios tweet om Baldur’s Gate 3-dröjsmålet. Notera det nya kontonamnet!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar