facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla lanseras en vecka tidigare

Assassin’s Creed Valhalla lanseras en vecka tidigare

I månader har det tisslats och tasslats om lanseringsdatumet för de nya Xbox-konsolerna. Nu har Microsoft äntligen spikat premiären till den 10 november, och därför har även Ubisoft beslutat sig för att tidigarelägga releasen av Assassins’s Creed Valhalla till samma datum, för samtliga format.

Assassin’s Creed Valhalla skulle ursprungligen ha släpptes den 17 november, vilket alltså innebär att vi får spelet en vecka tidigare än beräknat, ett välkommet trendbrott under 2020, då förseningar stått som spön i backen det gångna halvåret. Om du vill veta mer om Assassin’s Creed Valhalla och dess nyheter så kan du läsa Fredrik Erikssons maffiga speltest från juli, och även kolla in den senaste trailern, inklusive demonhundar.

Här är Ubisofts tweet om den tidigarelagda lanseringen av Assassin’s Creed Valhalla.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar