facebook_pixel
Among Us 2 läggs ner till förmån för vidareutveckling av originalet

Among Us 2 läggs ner till förmån för vidareutveckling av originalet

2018 släpptes Innersloths partymysterium Among Us via Steam, men det är först nyligen som spelet blivit populärt. Tidigare den här månaden nådde det 1,5 miljoner samtidiga spelare, och boomen har nu lett till att utvecklarna har valt att lägga ner arbetet med den redan påbörjade uppföljaren.

Den fullständiga utläggningen hittar du på den officiella hemsidan, och kontentan är att titelns nyfunna popularitet har fått utvecklarna att vilja fortsätta stöda spelet och “ta det till nästa nivå”. Det planerade innehållet för uppföljaren kommer således släppas till det nuvarande spelet istället, en process som kommer kräva en hel del extra arbete med tanke på originalets föråldrade kodbas, som nu måste omarbetas till viss del.

Innersloth ger oss också en inblick i den omdelbara framtiden för Among Us, och vi kan vänta oss förbättrade servar, alternativ för färgblinda, ett vän/kontosystem och slutligen även en helt ny nivå med Henry Stickmin-tema.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar