facebook_pixel
Amnesia: Rebirth släpps den 20 oktober, kolla in nya trailern

Amnesia: Rebirth släpps den 20 oktober, kolla in nya trailern

I mars avtäcktes Amnesia: Rebirth, det nya psykologiska skräckspelet av den svenska Amnesia: The Dark Descent– och Soma-studion Frictional Games. Och nu har spelet fått ett lanseringsdatum; Amnesia: Rebirth kommer släppas den 20 oktober via Steam, GOG och Epic Games Store. Kolla in nya trailern!

Som titeln antyder rör det sig om “en ny berättelse” i Amnesia: The Dark Descent-universumet, och den här gången kommer vi få resa till den algeriska öknen, där huvudrollen Tasi Trianon tvingas ta sig an ” förstörelse, förtvivlan, personlig terror och smärta, som utforskar gränserna för den mänskliga uthålligheten”. Taisis personliga förflutna ska också spela en avgörande roll, så vi kan förvänta oss en del dramatiska avslöjanden.

Här är den nya trailern för Amnesia: Rebirth.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar