facebook_pixel
Yakuza: Like a Dragon visar upp turordningsbaserade strider i ny trailer

Yakuza: Like a Dragon visar upp turordningsbaserade strider i ny trailer

I våras blev det klart att Yakuza: Like A Dragon – det senaste gangsteräventyret av Ryu ga Gotoku Studio, och det första utan Kazuma Kiryu i huvudrollen – kommer släppas till pc någon gång i höst. Lanseringsdatumet spikades till den 13 november tidigare i sommar, och nu har vi fått en ny trailer!

Till skillnad från de föregående spelen (vi beskrev Yakuza 0 som den “bästa möjliga inkörsporten” för seriens tidigare delar i vår recension från sommaren 2018) kommer Yakuza: Like a Dragon bjuda på turordningsbaserade strider istället för realtidsgrundade sådana, och det är just striderna och den nya huvudrollen Ichiban Kasugas allierade som lyfts fram i den nya trailern. I klassisk Yakuza-stil vet överdrifterna inga gränser, och det bjuds på breakdancing, idoler, musiker, pajkastning och rysk roulette. Bland annat!

Yakuza: Like a Dragon kommer släppas via både Steam och Microsoft Store. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar