facebook_pixel
World of Warcraft: Shadowlands har fått spikat releasedatum och ny trailer

World of Warcraft: Shadowlands har fått spikat releasedatum och ny trailer

Som många andra såg jag invigningsshowen av Gamescom igår kväll. Och som många andra somnade jag nästan under det fruktansvärt långdragna World of Warcraft: Shadowlands-segmentet, som inleddes med en sju minuter(!) lång kortfilm om jag vet inte riktigt vad. Därefter blev det dock intressantare.

Vi fick nämligen också en minutlång trailer, som visade sekvenser från World of Warcraft: Shadowlands, och avrundade med att avslöja att expansionen släpps den 27 oktober. Du kan läsa mer om innehållet i vår ursprungliga nyhet om annonseringen i fjol, däribland nya quest-zoner i efterlivet och roguelike-tornet Torghast.

Via den officiella hemsidan får vi även reda på de exakta lanseringsklockslagen, och vad man får med de olika utgåvorna av spelet. Du kan även kolla in de officiella systemkraven och de rekommenderade specifikationerna här, som fascinerande nog listar en SSD-hårddisk som krav. Första gången undertecknad hört något liknande!

Här är den nya trailern för World of Warcraft: Shadowlands och den jättetråkiga kortfilmen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar