facebook_pixel
Wasteland 3 visar upp co-op-spelande i ny trailer

Wasteland 3 visar upp co-op-spelande i ny trailer

Precis som alla andra spel försenades Inxiles isometriska rollspel Wasteland 3 i våras, då lanseringen gled från den 19 maj till den 28 augusti. Otroligt nog verkar det som att det nya datumet kommer hålla, ty nu har man släppt en ny trailer, som fortfarande utlovar release nästa veckas fredag!

Trailern i fråga fokuserar på spelets co-op-funktionalitet, som låter dig online-samarbeta med en partner under de taktiska striderna, och diskutera hur ni tillsammans ska hantera gängen, fraktionerna och kulterna i det snötäckta, postapokalyptiska och livsfarliga Colorado. Wasteland 3 släpps via både Steam och Microsoft Store (ingår i Xbox Game Pass), och om du vill veta mer om spelet så kan läsa vår förhandstitt från tidigare i sommar.

Här är den nya co-op-trailern för Wasteland 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar