facebook_pixel
Veckans gratisspel på Epic Games Store är Wilmot’s Warehouse

Veckans gratisspel på Epic Games Store är Wilmot’s Warehouse

Hurra! Det är torsdag! Utöver PC Gamers torsdagssstream på Twitch (ikväll kommer vi spela Fall Guys) medför det också att veckans gratisspel har gått live på Epic Games Store, och den här gången rör det sig om Finjis co-op-pusslare Wilmot’s Warehouse, som ursprungligen släpptes för drygt ett år sedan.

I vanlig ordning har vi även fått reda på vilka titlar som ersätter Wilmot’s Warehouse som nästa veckas gratisspel inkommande torsdag, och då kommer vi bjudas på The Alto Collection, en samling av Alto Games, som består av endless runner-plattformsspelen Alto’s Adventure  och Alto’s Odyssey.  Vi passar även på att påminna om att A Total War Saga: Troy kommer bli helt gratis att plocka på sig under 24 timmer när det släpps den 13 augusti, vilket även det råkar vara nästa veckas torsdag. Du har väl väl inte missat vår matiga förhandstitt?

Här är fjolårets lanseringstrailer för Wilmot’s Warehouse.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar