facebook_pixel
Veckans gratisspel på Epic Games Store är live nu

Veckans gratisspel på Epic Games Store är live nu

Det är torsdag, och du vet vad det innebär; veckans gratisspel på Epic Games Store har gått live, och den här gången bjuds vi på dubbelt upp roguelike i form av den isometriska skjutaren Enter the Gungeon (som varit Epic-gratis en gång tidigare) och det snarlika God’s Trigger (i alla fall på pappret).

Inte världens mest namnstarka duo, så då är det tur att nästa vecka bjuder på rejäla tungviktare i form av Io Interactives episodiska mördarspel Hitman, tillsammans med Harebrained Schemes Shadowrun Collection, som bjuder på cyberpunkrollspelen Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall och Shadowrun Hong Kong. Ganska perfekt uppladdning inför Cyperpunk 2077 , som åtminstone tills vidare planeras släppas den 19 november!

Här är två trailrar för Enter the Gungeon och God’s Trigger.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar