facebook_pixel
Världen går under i nya Impostor Factory-trailern

Världen går under i nya Impostor Factory-trailern

I mars 2019 skrev vi om Impostor Factory, det nya spelet av Kan Gao, mannen bakom kultklassikerna To the Moon och Finding Paradise (recension). Spelet beskrevs som “en tidsåterställande thriller om blodiga mord”, som kommer markera “slutet på en era” genom ett “påtagligt skifte”.

En första trailer för Impostor Factory följde i november 2019, och nu har vi fått en andra där spelet beskrivs som “ett sunt firande av det blodiga slutet på världen”. Jordklotet hotas av enorma tentakler som uppenbar sig genom ett svart hål, och via Steam-sidan utlovas vi också “en berättelse som kommer få dig att svära åt skärmen”, “en mysig blandning av element från äventyrsspel och rpg-estetik” och lansering någon gång innan årsskiftet.

Här är den nya trailern för Impostor Factory.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar