facebook_pixel
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 försenas igen, denna gång till 2021

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 försenas igen, denna gång till 2021

I höstas försenades rollspelet Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, och den planerade lanseringen under första kvartalet 2020 sköts fram till “senare under 2020”. Som bekant har 2020 varit ett utmanande år, så det kommer inte direkt som en överraskning att Bloodlines 2 nu har försenats på nytt.

Utvecklarna Hardsuit Labs och utgivarna Paradox Interactive delgav de tråkiga nyheterna via Twitter, men man valde faktiskt att inte åberopa “jobba hemifrån är långsammare”-kortet, utan nöjde sig med att kallt konstatera att man kommer behöva mer tid på sig för att uppnå den eftersträvade kvalitetsnivån. Det nya lanseringsfönstret skrivs kort och gott till “2021”, och det är förmodligen lika bra att inte vara mer specifika än så vid den här tidpunkten. Mer information om lanseringen och “organisatoriska förändringar” väntar de kommande månaderna.

Här är Hardsuit Labs och Paradox Interactives tweet om Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar