facebook_pixel
Untitled Goose Game får co-op, släpps till Steam i september

Untitled Goose Game får co-op, släpps till Steam i september

Untitled Goose Game, det charmiga smygspelet av House House, släpptes den 20 september i fjol. Samma dag delade Rikard Olsson ut betyget 72 procent, tillsammans med omdömet “kort men underhållande stealthkomedi som förhoppningsvis inleder en våg av gås-relaterade spel”.

Titeln visade sig bli en succé, både hos spelarna (över en miljon sålda exemplar i januari) och kritikerna (utsågs till årets bästa spel under DICE Awards). Och nu kommer mera; Untitled Goose Game släpptes exklusivt till Epic Games Store i fjol, men den 23 september anländer det även till Steam (och Itch.io), tillsammans med en ny gratisuppdatering (även för Epic Games Store-versionen), som låter dig spela igenom äventyret från början till slut tillsammans med en andra spelare. Dubbelt så mycket jäkelskap, dubbelt så kul!

Här är en trailer för det kommande co-op-läget till Untitled Goose Game.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar