facebook_pixel
The Stanley Parable: Ultra Deluxe försenas – igen!

The Stanley Parable: Ultra Deluxe försenas – igen!

I slutet av 2018 annonserades The Stanley Parable: Deluxe Edition, en utökad utgåva av 2013 års humoristiska kultklassiker. Spelet är ett nytt samarbete mellan de ursprungliga skaparna Davey Wreden och Willam Pugh, och det är den sistnämndas studio Crows Crows Crows som utvecklar.

I höstas, redan innan coronapandemin var ett faktum, senarelades dock releasen till 2020, och nu har spelet, föga förvånande, skjutits upp igen. Således har det nya lanseringsfönstret spikats till det icke-specifika “2021”, och via Twitter har Galactic Cafe och Crows Crows Crows återigen gjort sig lite lustiga på egen bekostnad, då man bara har tagit en helt typisk förseningsannonsering, och bytt ut spel- och studiotitlarna där det behövs.

Här är tweeten om förseningen av The Stanley Parable: Ultra Deluxe.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar