facebook_pixel
Teaser för det nya Control-dlc:t bekräftar Alan Wake-koppling

Teaser för det nya Control-dlc:t bekräftar Alan Wake-koppling

För drygt ett år sedan släpptes Control, det underfundiga actionäventyret av finska Alan Wake-skaparna Remedy Entertainment. Jerry Fogselius recenserade spelet för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “Kasta skåp på fula skurkar? Sign me up!”.

Det första dlc-paketet The Foundation följde den 26 mars, och nu har man annonserat att den andra och sista expansionen AWE kommer släppas den torsdagen den 27 augusti. I den nya teasertrailern här nedan bekräftas också de sedan länge hett omdiskuterade Alan Wake-kopplingarna, med en titt på en ny, äldre och skäggig Alan Wake, som Remedy-regissören Sam Lake åter välkomnar med öppna armar via Twitter.

Här är den nya teaser-trailern Control: AWE.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar