facebook_pixel
Street Fighter-producenten Yoshinori Ono lämnar Capcom

Street Fighter-producenten Yoshinori Ono lämnar Capcom

Förra veckan presenterade Capcom den sista säsongen för Street Fighter 5, som kommer lägga till veteranerna Dan, Rose och Oro, tillsammans med Rival Schools-stjärnan Akira och en hemlig karaktär. Och nu har det visat sig att detta tillägg blir Street Fighter-producenten Yoshinori Onos allra sista.

Yoshinori Ono, som jobbat hos Capcom i nästan 30 år, har nämligen tagit till Twitter för att bekräfta att han kommer lämna Capcom nu i sommar. Han beklagar sig över det faktum att turneringen Capcom Pro Tour blir digital i år, vilket innebär att han inte får chansen att möta fansen en sista gång, men han försäkrar oss också om att den “nya generationens” Capcom-anställda kommer fortsätta jobba med “det nya Street Fighter-varumärket”, vilket kanske antyder att rejäla förändringar väntar serien under den nya konsolgenerationen?

Street Fighter 5 är också gratis att provspela via Steam i ytterligare 13 timmar i skrivande stund, och en maffig 60-procentig rea (8 euro för basspelet) sträcker sig fram till nästa veckas onsdag, den 19 augusti.

Här är Yoshinori Onos avskedstweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar