facebook_pixel
Splinter Cell-hjälten Sam Fisher kommer till Rainbow Six Siege

Splinter Cell-hjälten Sam Fisher kommer till Rainbow Six Siege

Det är inte lätt att vara Splinter Cell-fan. Det viskas om både ett nytt spel under 2021 och en animerad Netflix-serie, men hittills har inget bekräftats från Ubisofts håll. Men nu återkommer äntligen Splinter Cell-hjälten Sam Fisher i officiell kapacitet, men förmodligen inte på det sätt som de flesta av oss vill.

I den nya teasern här nedan får vi nämligen reda på att Sam Fisher (eller “Operator Zero”) kommer läggas till som spelbar katarakter i den taktiska onlineskjutaren Rainbow Six Siege, i och med den kommande Operation Shadow Legacy-uppdateringen, som kommer avtäckas inkommande söndag, den 16 augusti. Du kan läsa mer om tilltaget på hemsidan, där vi får reda på att Sam Fisher besitter “rörelseflexibilitet och beteende som kan användas offensivt och för defensivt planerande, vilket passar hans tendenser att utnyttja varje situation väl”.

Här är teasern för Sam Fishers stundande Rainbow Six Siege-debut.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar