facebook_pixel
Spider-Man kommer till Marvel’s Avengers, men bara på Playstation

Spider-Man kommer till Marvel’s Avengers, men bara på Playstation

Förra veckan skrev vi om att Hawkeye kommer släppas som gratis dlc till Marvel’s Avengers efter lanseringen. Och nu har vi nåtts av budet att även Spider-Man kommer till Crystal Dynamics och Square Enixs live-service-fokuserade superhjältespel, men tyvärr enbart till Playstation-versionen av titeln.

– Vi kan knappt bärga oss inför att få lägga till Spider-Man till laguppställningen i Marvel’s Avengers i början av 2021, och som vi tidigare lovat så kommer han göras göras tillgänglig utan extra kostnad för ägare av basspelet, exklusivt på Playstation, skriver Jeff Adams, associate art director hos Crystal Dyanmics, på Playstation-bloggen.

Det hela kommer knappast som en överraskning – det Insomniac Games-utvecklade Marvel’s Spider-Man släpptes exklusivt till Playstation 4 under 2018, med Sony som utgivare – men rimmar ändå illa med Sonys nyfunna vänskapsband med pc:n som plattform, först och främst i form av pc-versionen av Horizon Zero Dawn.

Marvel’s Avengers släpps fredagen den 4 september.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar