facebook_pixel
Spelunky 2 har fått Steam-sida och uppdaterat lanseringsfönster

Spelunky 2 har fått Steam-sida och uppdaterat lanseringsfönster

För tio dagar sedan fick vi reda på att Spelunky 2, det hett efterlängtade actionplattformsspelet av Derek Yu, kommer släppas till Playstation 4 den 15 september. En pc-lansering sades följa “kort därpå”, och nu har spelet fått både en Steam-sida och en mer exakt uppskattning av releasedatumet.

I en ny tweet säger nämligen Derek Yu att man “siktar på att få ut spelet via Steam högst några veckor efter Playstation 4-lanseringen”, och att vi kommer få en uppdatering om ärendet senare denna månad.

Man kan också önskelista Spelunky 2 på Steam för att få ett meddelande när spelet släpps, och vi utlovas även “en större och mer dynamisk värld” samt möjligheten att “bygga ett community och skaffa vänner”, i form av ett nytt läger där du kommer kunna hänga med karaktärer mellan dina försök att bemästra grottorna.

Här är Derek Yus tweet om det uppdaterade lanseringsfönstret för Spelunky 2.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar