facebook_pixel
Serious Sam 4 försenas till den 24 september

Serious Sam 4 försenas till den 24 september

Så sent som i maj meddelade Croteam att man planerade lansera sin fartfyllda förstapersonsskjutare Serious Sam 4 i augusti. Nu har dock spelet råkat ut för en försening modell mindre, då då det nya klippet här nedan meddelar att premiären flyttas fram till torsdagen den 24 september.

Inget att bli särskilt upprörd över, med andra ord, men om du vill trösta dig (eller göra längtan ännu värre) så kan du för all del kolla in den nya gameplay-trailern, som hade premiär under Devolver Direct förra månaden. Du kan även förhandsbeställa spelet via Steam, om du känner att du bara måste ha det klassiska Tommy Gun-skinnet.

Här är Croteams videoklipp om Serious Sam 4-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar