facebook_pixel
Rocksteady bekräftar att de jobbar på ett Suicide Squad-spel

Rocksteady bekräftar att de jobbar på ett Suicide Squad-spel

Rocksteady Studios debuterade 2006 med Urban Chaos: Riot Response, men slog igenom på allvar under 2009, med det numera klassiska actionäventyret Batman: Arkham Asylum. Arkham City (2011), Arkham Knight (2015) och Arkham VR (2016) följde, men sedan dess har studion varit tyst.

Rykten har dock omgärdat studion i en smärre evighet, och i juni registrerades domäner för både ett nytt Batman: Arkham-äventyr (som utvecklas av Arkham Origins-utvecklarna WB Montréal) och ett Suicide Squad-spel.

Och nu har Rocksteady Studios äntligen, en gång för alla, tagit till Twitter för att bekräfta att ja, de utvecklar ett Suicide Squad-spel, och ja, det kommer premiärvisas under DC Fandome den 22 augusti. Av tweeten att döma kommer superskurkgänget försöka döda Superman, och det låter ju betydligt intressantare än ett spel där man faktiskt spelar som honom, som många av de tidigaste Rocksteady-ryktena gjorde gällande.

Här är Rocksteady Studios tweet om det nya Suicide Squad-spelet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar