facebook_pixel
Remnant: From the Ashes och The Alto Collection är Epic-gratis nu

Remnant: From the Ashes och The Alto Collection är Epic-gratis nu

Det är fan så man baxnar! Inte bara är splitternya A Total War Saga: Troy (recension) gratis att plocka på sig via Epic Games Store  utan de “ordinarie” gratisspelen råkar också bjuda på en del gott den här veckan, för dig som bara inte orkar med Creative Assemblys tunga strategititel just nu.

Således är både Gunfire Games Dark Souls-doftande actionspel Remnant: From the Ashes och Team Altos endless runner-paket The Alto Collection helt gratis just nu, tillsammans med den andra episoden av Terrible Posture Games spelutvecklingskomedi 3 out of 10 (som är en skild titel som du måste lägga till i ditt bibliotek).

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel avslöjats, som ersätter ovan nämnda duo (trio?) nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då kommer det bjudas på Dodge Rolls klassiska roguelike-skjutare Enter the Gungeon (som varit Epic-gratis en gång tidigare) samt One More Levels stiliga action-roguelike God’s Trigger.

Här är två trailrar för Remnant: From the Ashes och The Alto Collection.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar