facebook_pixel
Rälsläggaren Unrailed lämnar early access i september

Rälsläggaren Unrailed lämnar early access i september

För drygt ett år sedan lanserades Indoor Astronauts rälsfokuserade partyspel Unrailed i early access via Steam. Och nu är det på väg att bli “klart”; klippbeskrivningen för trailern här nedan (som annonserar att spelet kommer till Switch) meddelar nämligen att early access-utträdet inträffar den 23 september.

Vi på PC Gamer är rätt förtjusta i Unrailed, så om du har några timmar till övers så kan du kolla in våra arkiverade livestreamar på Youtube, och skratta åt Thomas vredesutbrott, samtidigt som alla andra softar lugnt och tycker att han borde tagga ner lite grann. På Steam-sidan berättar utvecklarna också att Unrailed “möjligtvis” kommer få en högre prislapp i samband med early access-utträdet, så ha det i åtanke om titeln väcker ditt intresse.

Här är den nya trailern för Switch-versionen av Unrailed.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar