facebook_pixel
Quake skänks bort via Bethesda Launcher, och Quake 2 lär följa inom kort

Quake skänks bort via Bethesda Launcher, och Quake 2 lär följa inom kort

För några veckor sedan skrev vi om att datumen för det digitala Quakecon hade spikats till mellan den 7 och 9 augusti. Med andra ord drog festligheterna igång igår kväll, och som en del av evenemanget är det ursprungliga Quake gratis att ladda ner via Bethesda Launcher precis nu, med löften om mera.

Om de pågående donationerna (för bland annat UNICEF) når över 10 000 dollar, så kommer Quake 2 också skänkas bort gratis via Bethedsa Launcher någon gång efter Quakecons avslutning, något som näst intill garanterat kommer hända med tanke på den relativt blygsamma målsumman.

Quakecon uppmärksammas också genom chansen att vinna ett exklusivt husdjur för The Elder Scrolls Online, och föremål för Doom Eternal (Slayer-skin), Quake Champions (Railgun-skin) och Fallout 76 (Sheepsquatch Outfit och Mr. Fuzzy Backpack Demonic Variants) finnes också på gratismenyn.

Du kan följa med Quakecon på Twitch, och kolla in streamschemat här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar