facebook_pixel
Quake 2 skänks bort gratis nu, följs av Quake 3 nästa vecka

Quake 2 skänks bort gratis nu, följs av Quake 3 nästa vecka

Förra veckan skänktes gamla goda Quake bort gratis via Bethesda Launcher, som en del av Quakecon-firandet. Vi utlovades även att Quake 2 skulle bli gratis om Bethesda lyckades samla in över 10 000 dollar för välgörande mellanmål, och nu har det visat sig att den blygsamma målsättningen gick vägen.

Således är Quake 2 gratis att plocka på sig via Bethesda Launcher fram till inkommande söndag, kl. 18:00 svensk tid. Vi har också fått veta (via våra internationella kollegor) att även  Quake 3 Arena – mer känt som världens bästa deathmatch-spel, nu och för alltid – kommer skänkas bort under 72 timmar från och med måndagen den 17 augusti, kl. 18:00. För att få Quake 2 och Quake 3 gratis behöver du bara logga in via Bethesda Launcher under de specificerade tidsrymderna, och spelen blir dina för evigt helt automatiskt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar