facebook_pixel
PUBG-streamaren Shroud återvänder till Twitch

PUBG-streamaren Shroud återvänder till Twitch

I höstas dumpade den populära Playerunknown’s Battlegrounds-streamaren Michael “Shroud” Grzsesiek Twitch, till förmån för Microsofts ambitiösa streamingplattform Mixer. Satsningen gick inget vidare för Microsofts del, då Mixer stängdes ner förra månaden, vilket gjorde Shroud arbetslös.

Nu har Shroud dock tagit till Twitter för att meddela att han “kommer hem”, och hans första Twitch-stream sedan avhoppet kommer dra igång kl. 20:00 ikväll, svensk tid. Det rör sig också om ett nytt patrtnerskap med Twitch då Shrouds konto återigen har blivit “verifierat”, och i ett uttalande (via våra internationella kollegor) säger Twitch-chefen Micahel Aragon att man ser fram emot att få se “fps-legenden återvända till hetluften”.

Här är Shrouds tweet om Twitch-comebacken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar