facebook_pixel
Pony Island-skaparens Inscryption har fått dess första trailer

Pony Island-skaparens Inscryption har fått dess första trailer

I februari bekräftade Pony Island– och Hex-skaparen Daniel Mullins sitt nya projekt; det kallas för Inscryption och beskrivs som en kombination av roguelike-deckbuilders (tänk Slay the Spire) och escape room-pussel, kryddat med psykologisk skräck. Och nu har vi äntligen fått den allra första trailern!

Trailern i fråga gör oss inte särskilt mycket klokare, men den retrodofande och grovhuggna 3d-grafiken får mig omedelbart att tänka på Quake och dess gelikar, även om mer avancerade ljuseffekter och annat smått och gott också har slängts in här och var. Mot slutet av trailern får vi även några top-down-glimtar som påminner om de allra tidigaste The Legend of Zelda-titlarna, så spelet kommer sannolikt leka med formatet en hel del.

Inscryption släpps någon gång under 2021 via Steam. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar