facebook_pixel
Outriders visar upp technomancer-klassen i ny trailer

Outriders visar upp technomancer-klassen i ny trailer

Lootskjutare är ingen bristvara under 2020, men om du behöver ytterligare ett alternativ så kommer du snart få ett; People Can Flys Outriders planeras nämligen (fortfarande) lanseras någon gång i höst via Steam, och nu har vi fått en ny trailer som visar upp den nya karaktärsklassen technomancer.

Om du vill läsa om technomancern i detalj hänvisar vi till Playstation-bloggen, där vi får reda på att technomancer är en av fyra spelbara klasser, vid sidan av trickster, pyromancer och devastator. Technomancern kan “manipulerara konstruktioner av stål och kött” för att hjälpa dem på slagfältet – bland annat genom att skapa kanontorn med olika effekter (“cold” och “toxic”), eller beväpna sig med både raketkastare och minigun.

Här är trailern för technomancer-klassen i Outriders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar