facebook_pixel
Officiellt: Call of Duty Black Ops: Cold War avtäcks nästa vecka

Officiellt: Call of Duty Black Ops: Cold War avtäcks nästa vecka

Turerna kring Call of Duty Black Ops: Cold War har varit många, men nu är karusellen äntligen på väg att stanna; efter en evighet av rykten och ARG:n har Activision, Treyarch och Raven Software äntligen släppt en teaser, som avslöjar att avtäckandet av Call of Duty Black Ops: Cold War inträffar nästa vecka.

Dagen D har nämligen spikats till den 26 augusti, inkommande onsdag, och teasern kokar över av kalla kriget-paranoia, viket förmodligen kommer sätta tonen för åtminstone den förmodade enspelardelen av paketet.

Call of Duty-spelen brukar vanligtvis släppas i oktober eller november, så vi kan nog lugnt räkna med en väldigt intensive pr-kampanj den här gången, så till vida spelet inte dröjer ända till december, vilket för all del är en distinkt möjlighet under det fortsättningsvis väldigt oberäkneliga 2020. Nästa vecka vet vi! Förhoppningsvis.

Här är den nya teaservideon för Call of Duty Black Ops: Cold War.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar