facebook_pixel
Obsidian jobbar på ytterligare ett projekt vid sidan av Grounded och Avowed

Obsidian jobbar på ytterligare ett projekt vid sidan av Grounded och Avowed

Obsidian Entertainment har mycket på gång just nu; alldeles nyligen lanserades överlevnadsspelet Grounded i early access (har redan nått en miljon spelare) och för några veckor sedan annonserades både The Elder Scrolls-dödaren Avowed och The Outer Worlds-dlc:t Peril on Gorgon.

Allt detta är dock inte tillräckligt för den numera Microsoft-ägda studion, då rollspelsveteranen Josh Sawyer (Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas, Neverwinter Nights 2) nu har tagit till Twtter för att förtydliga ett Tumblr-inlägg (om hans jobb som studio director) med orden “jag regisserar mitt eget projekt nu (det är bara inte Avowed)”. Således är ytterligare ett rollspel troligt, även om det förmodligen inte rör sig om Pillars of Eternity 3, då den förvisso fantastiska föregångaren inte sålde tillräckligt bra (vilket sannolikt ledde till Avowed).

Här är Josh Sawyers uttalande om hans nya projekt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar