facebook_pixel
Nya Apex Legends-kämpen Rampart visar upp sig i storytrailer

Nya Apex Legends-kämpen Rampart visar upp sig i storytrailer

Inkommande tisdag, den 18 augusti, drar den sjätte(!) säsongen av Apex Legends i gång. Du kan bekanta dig med alla nyheter via den officiella hemsidan, däribland den nya spelbara hjälten Rampart, som beskrivs som “en expertmoddare med ballistiken för att understödja sitt skrytsamma prat”.

Nu har Apex Legends-utvecklarna Respawn Entertainement släppt en ny storytrailer kallad för “The Endorsement”, där Rampart (även känd som Ramya Parekh) hamnar i trångmål med aggressiva ligister, som kommer på en ovälkommen kvällsvisit till hennes verkstad.

Utöver Rampart kommer säsong 6 av Apex Legends också bjuda på ett “boostat” battle pass, föremåls-crafting (som är helt nytt för Apex Legends), en ny rankad säsong och den nya kulsprutepistolen Volt.

Här är Ramparts storytrailer och lanseringstrailern för säsong 6 av Apex Legends.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar