facebook_pixel
Nu vill Ninja bli Hollywood-skådis

Nu vill Ninja bli Hollywood-skådis

Nu när Mixer gått i graven är det många som undrar vad som blir av med plattformens största profil Tyler Blevins, mest känd som Ninja. Det verkar dock som att Ninja själv har planer långt bortom allt vad spelstreaming heter.

I en intervju med Hollywood Reporter pratar han om sina framtidsplaner som verkar kretsa kring att ta steget mot Hollywood.

– Jag tittar på allt som har med Hollywood att göra. Filmer, röstskådespeleri, tecknade serier.

Blevins har redan doppat tårna i filmvärlden med en liten roll i den kommande Ryan Reynolds-filmen Free Guy. Han filmade även en roll för Jumanji: The Next Level, men blev i slutändan bortklippt. Oavsett vilket verkar Ninja motiverad att ta klippet bort från att vara känd för att spela Fortnite på olika streamingplattformar. Även om Hollywood-karriären inte går på räls verkar han redo:

– Om det blir tufft för att jag inte är bekväm ännu så kan jag jobba på det. Men om det är tufft för att jag är dålig så kommer jag inte gråta över det heller.

Intervjun täcker också de senaste åren av Ninjas karriär, inklusive flytten till Mixer och dess nedläggning. Han ger dock inga ledtrådar om vad som komma skall, och vilken plattform han kommer dyka upp på härnäst. Kanske rentav på bioduken.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar