facebook_pixel
Netflix gör film av Beyond Good & Evil

Netflix gör film av Beyond Good & Evil

Efter succéerna med The Witcher och Castlevania verkar Netflix ha gått all-in på filmversioner av spel. Nästa spel att ta klivet till plattformen är dock lika oväntat som spännande: Beyond Good & Evil.

Ubisofts kultklassiker släpptes 2003 och enda sedan dess har det varit tal om en uppföljare som aldrig tycks sluta försenas. Filmatiseringen kommer regisseras av Rob Letterman som senast låg bakom Detective Pikachu, som för övrigt är den filmen baserat på ett spel som har högst snittbetyg på Rotten Tomatoes.

Än så länge är det här allt vi vet om filmen som inte ens har ett manus för tillfället. Under tiden kan vi ju se fram emot de filmer och serier baserade på Cuphead, Dragon’s Dogma, och Ni No Kuni som redan är på väg till Netflix.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar