facebook_pixel
Mortal Shell avslöjar lanseringsdatum i ny trailer

Mortal Shell avslöjar lanseringsdatum i ny trailer

Alldeles nyligen hade Cold Symmetrys undersköna Souls-like Mortal Shell ett öppet betatest, som lyckades locka till sig över 350 000 spelare via Epic Games Store. Och nu drar det, chockerande nog, redan ihop sig för lansering, då premiärdatumet har spikats till den 18 augusti.

Nästnästa veckas tisdag, med andra ord, och för att fira de glädjande nyheterna har man också släppt en ny trailer, som du kan kolla in här nedan. Mortal Shell kretsar, precis som titeln antyder, kring “skal”, olika karaktärer som du kan besätta under spelets gång (fyra stycken totalt), som var och en kommer erbjuda väldigt olika stridsstilar att uppgradera och bemästra, över de drygt 20 timmar som en omgång av spelet varar.

Här är den nya trailern för Mortal Shell.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar