facebook_pixel
Marvel’s Avengers öppna betatest drar igång ikväll via Steam

Marvel’s Avengers öppna betatest drar igång ikväll via Steam

Tidigare denna vecka uppdagade datagrävare vad som förefaller vara den kompletta laguppställningen över kommande hjältar till Marvel’s Avengers, däribland redan kända Iron-Man och Captain America, såväl som Ant-Man och Black Panther. Dock inte Spider-Man, som blir Playstation-exklusiv!

För en vecka sedan kunde förhandsbokare av Marvel’s Avengers betatesta spelet på pc, och nu ikväll så öppnas dörrarna även för alla andra; det öppna betatestet för Marvel’s Avengers inleds klockan 21:00 svensk tid ikväll via Steam (eller i alla fall kl. 21:00 “lokal tid”, vilket antyder olika klockslag för olika regioner?), och om du är intresserad så bör du styra kosan hit redan nu, för att registrera ett Square Enix-konto (som tyvärr är nödvändigt för att spela Marvel’s Avengers). Betatestet avslutas sedan på söndag kväll, samma klockslag.

Marvel’s Avengers släpps den 4 september. Här är en några veckor gammal trailer för betan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar