facebook_pixel
Marvel’s Avengers får ännu fler Playstation-fördelar

Marvel’s Avengers får ännu fler Playstation-fördelar

Så sent som igår rapporterade vi att Spider-Man kommer bli spelbar i Marvel’s Avengers, men bara på Playstation, förmodligen på grund av Sonys filmrättigheter för den populära Marvel-hjälten. Men detta räcker uppenbarligen inte, då Square Enix fortsätter stryka Playstations-spelarna medhårs.

I ett nytt inlägg på Playstation-bloggen kan vi läsa mer under rubriken “ännu fler Playstation-fördelar”, där vi får reda på att Playstation-spelare garanteras en 30 dagar lång tidsexklusivitet för en “legendarisk dräkt”, “legendarisk känsloyttring”, “episk nedtagning” och namnplåtar för vara hjälte när de rullas ut.

Playstation Plus-medlemmar kommer också få gratisknyten som innehåller en “ovanlig dräkt” (lite sämre än en “legendariska” sådana, antar vi?), namnplåt, och 100 credits för att inhandla ytterligare kosmetiska föremål. Som vi vet sedan tidigare får också Playstation-spelare förtur i det kommande betatestet, så Sony har förmodligen kastat näst intill orimliga pengasummor på det här, till både pc- och Xbox-spelares stora förtret.

Marvel’s Avengers släpps den 4 september.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar