facebook_pixel
Lego Star Wars: The Skywalker Saga släpps våren 2021, kolla in nya trailern

Lego Star Wars: The Skywalker Saga släpps våren 2021, kolla in nya trailern

Redan i april 2019 fick vi nys om TT Games nya Lego Star Wars-spel, och det sades att det inte enbart skulle bli en adaption av Star Wars: Rise of the Skywalker (oj, jag har knappt tänkt på den filmen sedan jag såg den!) utan hela Star Wars-sagan, och samtliga av de nio huvudsakliga filmerna.

Allt detta visade sig stämma, och en trailer för Lego Star Wars: The Skywalker Saga följde i december i fjol, tillsammans med löften om att spelet kommer vara “helt nytt”, och inte ett hopkok av nivåer från tidigare spel.

Igår kväll, under Gamescoms öppningsshow, fick vi en trailer som bekräftade att Lego Star Wars: The Skywalker Saga planeras lanseras våren 2021 (via Steam), varvat med glimtar av podracing på Tatooine, Anakins duell med Obi-Wan, speederjakter i skogen på Endors måne och den sista duellen mellan Rey och Kylo Ren.

Här är den nya gameplay-trailern för Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar