facebook_pixel
Kolla in nya trailern för Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Kolla in nya trailern för Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

I juni läckte Kingdoms of Amalur: Re-Reckonings existens via Microsoft Store, som även listade lanseringsdatumet den 18 augusti. Månaden därpå försenades dock det pånyttfödda actionrollspelet till den 8 september, även om vi också fick reda på att vi kan vänta oss en nyutvecklad expansion nästa år.

Med andra ord släpps Kingdoms of Amaulur: Re-Reckoning via Steam nästa veckas tisdag, och därför har vi fått en ny trailer som du kan kolla in här nedan. Denna gång läggs fokus på “finess”, vilket i detta fall kan översättas till brutalt smygmördande, bågskytte, attacker från ovan och hastighet framom stryktålighet i slagsmålen.

Här är den nya trailern för Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar