facebook_pixel
Kolla in första timmarna från Mafia: Definitive Edition

Kolla in första timmarna från Mafia: Definitive Edition

I juni visade Mafia: Deifnitive Edition upp sig i dess första trailer, varpå spelet försenades till den 25 september (från den 28 augusti). Med andra ord är det numera mindre än en månad kvar till lanseringen via Steam, vilket betyder att spelet har börjat hitta ut till diverse influencers där ute.

En av dem är GameRiot på Youtube, och nu har han laddat upp fyra olika videor från Mafia: Definitive Edition, som visar upp spelets första 2-3 timmar. Personligen har jag sett den första av videorna (sparar resten av spelet tills jag får nöjet att spela det själv) och som ett stort fan av Illusions Softworks originalspel kan jag konstatera att Hangar 13:s nyversion är en remake i ordets rätta bemärkelse, då det bjuds på mängder av nyskriven dialog (framför allt under transportsträckor) och mer intensitet under uppdragen (inklusive ett hopp över en klaffbro under den inledande biljakten, vilket saknades helt i originalet när det begav sig under 2002).

Här är de första timmarna från Mafia: Definitive Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar