facebook_pixel
Kolla in första spelsekvenserna med Sam Fisher i Rainbow Six Siege

Kolla in första spelsekvenserna med Sam Fisher i Rainbow Six Siege

Förra veckan stod det klart att Splinter Cell-hjälten Sam Fisher är på väg till Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six Siege. Nu har den nya spelbara operatören presenterats på allvar, och nedan kan du se två videor om kommande Operation Shadow Legacy, som bland annat bjuder på just Sam Fisher.

Sam Fisher går dock under namnet “Zero” (och det är bäst att du vänjer dig vid det, för Ubisoft är väldigt pigga på att hamra hem det), och han klassas som en mellansnabb och mellantålig anfallare, beväpnad med den klassiska automatkarbinen SC-3000K, eller en MP7:a. Sam Fisher har också tillgång till den ljuddämpade pistolen 5.7 USG, och med gadgeten Argus kan han skjuta små kameror, som i sin tur kan avfyra en liten laser som kan förstöra fiendernas gadgets, eller skada moståndarna lite grann.

Operation Shadow Legacy bjuder också en omarbetat version av Chalet-kartan, ett uppdaterat ping-system, nya vapensikten, en “förstärknings-pool” (det försvarande laget kan förstärka ytor tio gånger totalt, istället för två gånger per spelare som tidigare), en ny gadget som låter anfallare forcera tuffare ytor, omarbetade EMP-granater, en ny statistiksida, matchrepriser och möjligheten att bannlysa kartor.

Operation Shadow Legacy är live på testservrarna nu, och en ny gratisvecka för Rainbow Six Siege kommer gå av stapeln mellan torsdagen den 27 augusti och fredagen den 4 september.

Här är presentationsvideorna för Operation Shadow Legacy till Rainbow Six Siege.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar